Warning: preg_match() expects parameter 2 to be string, array given in /biz/1/southfi/html/wp-includes/class-wp-block-parser.php on line 418

Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, array given in /biz/1/southfi/html/wp-includes/class-wp-block-parser.php on line 489

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /biz/1/southfi/html/wp-content/themes/maya/inc/theme-functions.php on line 2121
täältä löydät lisää tietoa sekä usein kysyttyjä kysymyksiä
miten teille löytää?
SIJAITSEMME HÄMEENLINNASSA, HÄMEENSAAREN CITYMARKETIN TAKANA. ETUSIVULLA ON KARTTA JA YHTEYSTIEDOT JA LÖYDYMME MYÖS GOOGLE MAPSISTA. AUTON VOIT PARKKEERATA TOKMANNIN PIHAAN, JOSSA ON 2H PARKKIPAIKKOJA.
 
mitä tarvitsen mukaan?
RADALLA KELLUNTALIIVIT JA KYPÄRÄ OVAT PAKOLLISIA - NE SAAT MEILTÄ. HALUTESSASI SAAT MÄRKÄPUVUN, JOKA KUULUU MYÖS HINTAAN. RADALLE TARVITSET WAKEBOARDIN, VESISUKSET TAI WAKESKATEN, JONKA VOIT VUOKRATA MEILTÄ. MUKAAN KANNATTAA OTTAA VÄHINTÄÄNKIN UIMA-ASU, PYYHE JA KASSI OMILLE TAVAROILLE. SUPPAILEMAAN RIITTÄÄ NORMAALIT ULKOILUVARUSTEET.
pitääkö minun varata aika?
VARMISTAAKSESI OMAN WAKE- TAI SUPPAILUAIKASI SUOSITTELEMME ETUKÄTEISVARAUKSEN TEKEMISTÄ KOHDASTA -AJANVARAUS. VOIT MYÖS TULLA VARAAMATTA PAIKAN PÄÄLLE, PÄÄSET RADALLE SEURAAVAAN MAHDOLLISEEN VÄLIIN JOS VAPAATA ON. YLEENSÄ WAKE KAAPELILLE ON ENEMMÄN VARAUKSIA JA SUPPILAUTOJA ON SAATAVILLA ILMAN VARAUSTA.
miten voin peruuttaa aikani?
SAAT VARAUKSESTASI VAHVISTUKSEN SÄHKÖPOSTIIN, MUTTA VALITETTAVASTI SIINÄ EI OLE LINKKIÄ AJAN PERUUTUKSEEN. Jos haluat peruttaa aikasi, lähetäthän viestiä s-postilla: varaukset@southbeachwake.fi. Toivottavaa olisi, että teet peruutuksen vuorokautta ennen aikaasi.
onko wake tai suppailu vaikeaa?
WAKEBOARD, VESIHIIHTO JA SUPPAILUKIN VAATII JONKIN VERRAN VARTALON HALLINTAA JA TASAPAINOA, MUTTA EI KUITENKAAN MITÄÄN NORMAALISTA POIKKEAVIA KYKYJÄ. KANNATTAA TULLA ROHKEASTI KOKEILEMAAN, LÄHES KAIKKI ENSIKERTALAISET ONNISTUVAT ENSIMMÄISEN TUNNIN AIKANA. ALOITUSTA HELPOTTAAKSESI KANNATTAA KATSOA LYHYT TEKEMÄMME OPASVIDEO JA KAAPELIN OPERAATTORI OPASTAA SINUA LISÄÄ.
onko teillä vessaa tai suihkua?
MEILLÄ ON KAKSI MERIKONTTIA JOISSA TOISESSA ON TILAVAT PUKUTILAT JA TOISESSA PIENI PRO SHOP JA KAHVILA, MUTTA VALITETTAVASTI MEILLÄ EI OLE VESSAA EIKÄ SUIHKUA.
missä voin säilyttää tavarani?
JÄTÄTHÄN PUKUHUONEET TYHJÄKSI TAVAROISTASI KUN OLET VAIHTANUT VARUSTEESI NIIN SEURAAVAN ON MUKAVAMPI TULLA SINNE. KONTIN SEINÄLLÄ ON IKEA KASSEJA JOHON VOIT RIPUSTAA TAVARASI JOS ET OTTANUT OMAA KASSIA MUKAAN. ARVOKKAAMAT ESINEET VOIT JÄTTÄÄ KASSALLE MEIDÄN HENKILÖKUNNAN VALVOTTAVAKSI.
miten radalla mennään?
WAKEBOARD AJOTUNNILLE OTAMME TÄLLÄ HETKELLÄ MAKSIMISSAAN 4 HENKILÖÄ KERRALLAAN, JOTEN HUOMIOTHAN ETTÄ JAAT TUNNIN MUIDEN HARRASTAJIEN KANSSA. VOIT MYÖS HALUTESSASI VARATA YKSITYISTUNNIN VARAAMALLA KAIKKI 4 PAIKKAA. SAAVUTHAN HYVISSÄ AJOIN PAIKALLE JA ALAT VALMISTAUTUMAAN VUOROOSI HETI KUN EDELLINEN HARRASTAJA ON LÄHTENYT, NÄIN SAADAAN KAIKKIEN YHTEINEN AIKA TEHOKKAASTI KÄYTETTYÄ.
vieläkin vähän mietityttää?
POIKKEA VAIKKA KAHVILLE JA TULE SAMALLA KATSOMAAN PAIKAN PÄÄLLE MUIDEN HARRASTAMISTA, NIIN OSAAT HELPOMMIN PÄÄTTÄÄ OLISIKO NÄMÄ SINUN LAJEJASI. RADALLA MENIJÖIDEN SEURAAMINEN ON MYÖS HYVÄ KEINO OPPIA LISÄÄ OMAAN SUORITUKSEEN. HENKILÖKUNTAMME AUTTAA TEITÄ KYLLÄ JOS HALUAT LISÄÄ TIETOA.
saako teiltä lahjakortteja?
KYLLÄ. LAHJAKORTTI VOIDAAN TEHDÄ HALUAMALLESI SUMMALLE TAI AKTIVITEETILLE. IHAN MITEN HALUAT.
1 2